ERNOL
– Helhetslösningar inom plastproduktion
Bild1.jpg

Jobba hos oss

Ernol AB är ett formsprutande plastföretag med historia sedan början av 70 talet. Vi har ett stort antal egna produkter och jobbar med interna försäljningsbolag i koncernstruktur. Våra produkter är bla. Hestraplattan, kabeltrummor och en del andra hushållsnära produkter. Produktionsteknik, produktutveckling samt att skapa relationer både nationellt och internationellt är vårt framgångskoncept. Vår produktion ligger i Hestra.

Vi söker nu

Operatör till vårt andra skift.

Vår operatörstjänst innebär att under vårt andra skift hålla löpande produktion i vår produktion. I arbetsuppgifterna ingår att bla enklare maskin och robothantering, pack och emballering av gods, kvalitetsavsyning, avrapportering i vårt affärssystem samt närliggande sysslor runt detta.

Du som söker är intresserad av produktion. Har med fördel tidigare erfarenheter av formsprutning. Arbetar bra så väl i grupp som självständigt. Har god förmåga att kommunicera i tal och skrift.


Ställare för våra formsprutor.

Du kommer vara en av våra ställare som jobbar med verktygsbyten, parametersättningar av maskiner och robotar, optimering av produktion samt mycket annat som står direkt i relation till detta. Vi har ett 10 tal maskiner i storlekar mellan 85 - 500 ton alla med antingen portal eller 6-axliga robotar ansluta till maskin. Du jobbar dagtid eller alternativt förskjuten dagtid.

Du som söker är intresserad av maskiner, robotar, produktionsteknik och har inte tummen mitt i hand. Har med fördel tidigare erfarenheter av formsprutning i form mer avancerad operatörs syssla eller ställare. Du arbetar bra så väl i grupp som självständigt och samverkar för gruppens bästa. Du har också god förmåga att kommunicera i tal och skrift.


Om du är intresserad av att jobba tillsammans med oss är du välkommen att lämna en intresse anmälan.

Har du frågor eller är intresserad är du välkommen att kontakta Anders Emilsson, anders.emilsson@ernol.se eller på telefon 0705 275952