ERNOL
– Helhetslösningar inom plastproduktion
hero_hestraplattan.jpg

Hestraplattan

Ett slitstarkt golv för alla ändamål!

HestraPlattans golvplattor är mjuka under nakna fötter. Och praktiska runt poolen, på balkongen eller i garaget.  Minimalt underhåll och lång livslängd hjälper dig att få tid och pengar över till annat. 
Dessutom är de lätta att lägga, såväl ute som inne.

www.hestraplattan.se

Kontakta våra återförsäljare eller

Anders Emilsson 
anders.emilsson@ernol.se 
+46 (0)370-334791 
+46 (0)705-275952     

produkt_hestra.jpg

HESTRA

Hestra är HestraPlattans första golvplatta. Redan i slutet av 80-talet togs det alltjämt lika populära mönstret fram. Hestra är ett högkvalitativt svensktillverkat golv i ren, 100% återvinningsbar, polypropylen. 

Användningsområdena är många; på balkongen, i trädgården, runt poolen, i källarutrymmet eller i garaget. Plattan passar lika bra ute som inne och är, förutom dekorativ, en lösning på många problemområden i hemmet. 

Flisiga trägolv och fuktiga källargolv som behöver omfattande underhåll kan du lägga bakom dig. Kartongerna i förrådet kan stå på golvet utan att dra åt sig fukt. Den är dessutom dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Hestraplattan har en mycket bra expansionsfunktion – dvs den håller sig bra, även i stark värme. Till plattan finns kant- och hörnlister för fina avslut. Hestra finns i en mängd färger.

produkt_universa.png

UNIVERSA

Universa är en universalplatta som kan användas i många olika sammanhang; på balkongen, i trädgården, i garaget eller varför inte som golv i en utställningslokal. Universa är ett högkvalitativt svensktillverkat golv i ren, 100% återvinningsbar, polypropylen som gör ett hårt golv mjukt. Plattan är dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Hålbilden i produkten är gjord just i dräneringssyfte. Mönstret är behagligt och neutralt, det blir aldrig för dominant i ett rum eller på en altan. 

Det speciella med Universa är också att det ser ut som ett homogent golv när det är på plats. Det smidiga klickgolvet är lätt att anpassa efter rummets utformning och förutsättningar, det kan nämligen brytas var som i mönstret. Till plattan finns kant- och hörnlister för fina avslut. Det finns även markeringslister samt kabellister – det sistnämnda är för att dölja sladdar, exempelvis i offentliga miljöer eller på utställningar. Plattan finns i ett stort urval av färger.

 
produkt_daisy.png

DAISY

Daisy är vår designmässiga stolthet. Här har vi satsat på blommor i organiska, mjuka former. Till skillnad från våra andra golvplattor är mönstret i Daisy oregelbundet, ju fler plattor man lägger ut, desto fler mönster hittar man. Från att tidigare främst ha satsat på funktion – det lite mer strikta – har vi i Daisy jobbat mycket med nytänkande och design. 

Vi tänker oss Daisy i eller runt lekstugan, runt poolen, som ett utställningsgolv eller på en balkong. En kreativ kund väljer kanske att sätta Daisy på väggen, möjligheterna är många. Sin lekfullhet till trots är Daisy ett stilrent val i sober färgsättning. Precis som alla våra plattor är Daisy ett högkvalitativt svensktillverkat golv i ren, 100% återvinningsbar, polypropylen som verkar dränerande och låter fuktiga golv andas. 

Golvplattan har en inbyggd expansionsfunktion, men utomhus lämpar den sig bäst i mindre installationer, under 20 m2.

produkt_wood_look.png

WOODLOOK

Att kunna efterlikna trä, men ändå behålla plastens alla fördelar. Och att, efter egen fantasi, kunna skapa egna mönsterbilder. Det var vår vision när WoodLook utvecklades. Vårt mål var aldrig att ersätta trägolvet, utan att skapa ett komplement till marknaden som kräver mindre underhåll och som håller flisorna ur fötterna. 

WoodLook är ett högkvalitativt svensktillverkat golv i ren, 100% återvinningsbar, polypropen som tål det mesta. Lätt att installera, komplettera och underhålla. Till golvet finns kant- och hörnlister som hjälper dig att få till fina avslut där så behövs. Golvplattan har en inbyggd expansionsfunktion, men utomhus lämpar den sig bäst i mindre installationer, under 20 m2.