Ledig Tjänst

Nu söker vi dig produktionsledare,

Arbetsuppgifter

Att börja dagen med planering, uppföljning,underhåll eller inköp för att sedan avsluta med att arbeta i produktionen serdu bara som en naturlig del att vara aktiv i alla delar av produktionsprocesseni ditt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har en god kommunikativsamarbetsförmåga och som har lätt för att motivera och få med dig andramänniskor. Du är en problemlösare och har lätt för att se samband i processerför att sedan kunna omsätta dessa till rutiner i verksamheten/produktionen. Duarbetar proaktivt och har en god analytisk planeringsförmåga. Vi ser att du ären handlingskraftig initiativtagare i ditt arbete och främjar förändring ochutveckling. Du har lätt att ta till dig nya system och goda kunskaper attarbeta i affärssystem, meriterande om du jobbat tidigare med Monitor.

Övrigt skall du ha en mycket god tekniskförståelse och erfarenhet från tillverkande industri.

Skallkrav

* Gymnasieutbildning
* Tidigare erfarenhet av industri
* Behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
* B körkort

Meriterande

* It-kunskaper, Officepaketet

Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på vår hemsida www.junic.se.För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Outi MäkinenFränberg på 0371-830 60.

Tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligtdärför tillämpar vi oss av löpande urval. Vilket innebär att tjänsten kan kommaatt tillsättas före sista ansökningsdag som är satt till den 15 oktober.

Välkommen med din ansökan!Med Vänlig Hälsning,
Anders 


AKTUELLT