Legotillverkning

Legotillverkning

Vi har stor erfarenhet av legotillverkning. Vi svarar upp till och överträffar våra kunders förväntningar. Vår erfarenhet gör att vi vet vad som krävs och behövs. Vi har sedan länge tagit steget från att vara en leverantör till att bli en partner till våra kunder.


Effektivitet genom hela processen

Som kund och partner till Ernol, får du god hjälp genom hela konstruktionsarbetet. Med mångårig erfarenhet i huset och ett stort kontaktnät av konstruktörer och designers, kan vi optimera din produkt för att få en så smidig och kostnadseffektiv produktion som möjligt. När vi startar ett nytt projekt utgår vi alltid från helheten. För att kunna räkna in alla påverkbara faktorer, engagerar vi alla parter – från materialleverantör till slutanvändare – redan från början. Ernol kan även bistå dig med de sista stegen i din produktutveckling. Du har kanske en idé som behöver vidareutvecklas och förfinas innan den kan produceras. Med den samlade erfarenheten och kreativiteten hos våra konstruktörer, designers och verktygsmakare, kan vi minimera utvecklingstiden – och snabbt sätta din produkt i produktion.


Snabbt flöde genom produktionen

Med korta beslutsvägar och en effektiv produktionsstyrning, kan vi erbjuda en unik flexibilitet som lämpar sig väldigt väl för legotillverkning. Vår produktion kännetecknas av en hög automatiseringsgrad, ett rationellt flöde och stor kapacitet – vi har ett flertal formsprutor med låskraft upp till 500 ton. Samtliga maskiner är utrustade med robotar och/eller annan nödvändig automatisering, vilket säkerställer en snabb produktion och bidrar till bästa möjliga lönsamhet för båda parter. Att vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 medverkar också till att kostnaderna hålls nere och effektiviteten ligger i topp. I vårt helhetsansvar ingår även efterbearbetning, som screentryck, tampotryck, prägling, montering och packning. Hos Ernol får du alltid det du efterfrågar.

Produktblad legotillverkning.- Ladda hem pdf

För att läsa produktbladen krävs Acrobat Reader. Ladda hem detta kostnadsfritt här.