Företaget

Ernol, när du vill ha ett helhetstänkande inom plastproduktion

Vår styrka och unika bakgrund är konstruktion och produktutveckling i en högt automatiserad produktion. Vi produktutvecklar, konstruerar, tar fram verktyg och lego producerar åt så väl koncernknutna försäljningsbolag, som fristående kunder. Erfarenheter av egen nyutveckling gör att vi enkelt ser helheten i våra kunders projekt. Vi har ett brett nätverk och nära samarbete med designers, konstruktörer och verktygstillverkare men även med andra plastföretag och efterbearbetande företag som tryckerier osv.

Automatiseringsgraden i vår produktion är hög. Våra maskiner är utrustade med senaste robot och vision tekniken för att effektivisera och kvalitets säkra produktionen för oss och våra kunder maximalt – ett led för öka vår priseffektivitet.

Vi är också sedan länge ett rekommenderat R-företag. Ett R-företag värnar om etik och moral i affärsvärlden. Läs gärna mer om denna rekommendation på denna länk.

Vårt ledningssystem innehåller idag 3 certifikat.
Kvalité enligt ISO 9001:2015
Miljö enligt  ISO 14001:2015
Arbetsmiljö enligt OHSAS 18001:2007

Vi delar gärna våra certifikat på förfrågan.Vårt affärssystem Monitor som implementerades 2009 är en viktig del för oss i vår produktionsstyrning. Den ligger väl integrerad med vårt ledningssystem och löper som en röd tråd genom hela vår produktionsprocess.